Tentang Kami

FastLoan88 adalah syarikat pinjaman kewangan lulus segera swasta yang boleh dipercayai di Malaysia yang mempunyai pinjaman kewangan lulus segera swasta yang kukuh dan lama terhadap pinjaman peribadi dan pinjaman perniagaan kecil. Objektif kami adalah untuk menyediakan pelanggan dengan pinjaman kewangan swasta peribadi dan perniagaan yang paling berkesan dan berguna dengan menawarkan skim pinjaman kewangan swasta berlesen yang terbaik dan lulus segera. Semua skim pinjaman kewangan swasta berlesen lulus segera kami disesuaikan secara ideal berdasarkan senario peribadi pelanggan mengenai hal peribadi dan pernigaan kecil mereka.

Syarikat kami menawarkan pinjaman kewangan swasta berlesen terdiri daripada sekumpulan penasihat kewangan profesional yang telah melayani pelanggan yang memerlukan pinjaman kewangan lulus segera selama bertahun-tahun. Pasukan penasihat profesional kami akan mendengar dan memahami situasi anda, maka hanya cadangkan pelan pinjaman kewangan lulus segera swasta yang tersesuai dengan situasi semasa anda dalam pernigaan. 

Pinjaman lulus segera swasta kami mempunyai kadar faedah yang rendah dan tempoh bayaran balik yang panjang sama ada bagi pinhaman peribadi atau pinjaman perniagaan kecil. Di samping itu, permohonan pinjaman peribadi dan pinjaman perniagaan dari kami adalah lulus segera dan dapat wang dalam 24 jam. Kami mempunyai aliran wang yang kukuh yang dapat menyokong sehingga berjuta-juta jumlah pinjaman loan kewangan swasta untuk peribadi dan perniagaan. 

Kesimpulannya, kami menawarkan pinjaman kewangan lulus segera, cepat, boleh dipercayai dan bebas daripada masalah untuk pinjaman peribadi dan pinjaman perniagaan kecil. Anda boleh klik SINI untuk memohon atau klik SINI untuk memahami lebih lanjut tentang tawaran pinjaman kewangan kami.

KAMI SENTIASA MENJAGA PINJAMAN ANDA

Click Apply From
whatsapp.png
Scan Apply From
INTEREST RATE & REPAYMENT
 
Interest Rate

Fixed rate from 8% – 12% APR.

Repayment Periods

Minimum Repayment: 6 months.

Maximum Repayment: 60 months.

Representative example

Amount of credit RM 5000

Borrowed for 180 days.

Interest : RM 448.

Total Amount Payable : RM 5448

HOURS & LOCATION
Services Location

Kuala Lumpur & Selagor Darul Ehsan

 

Tel: 010-7743406

WhatsApp: 010-7743406

E-Mail: cepatpinjamloan@gmail.com

Office Hours

Monday - Sunday 

7 Days Per Week 24 Hours Per Day

© 2021 www.FastLoan88.com.

 ALL RIGHTS RESERVED